Att hyra

Byahuset
Byahuset är en centralt belägen lokal med kök som kan användas till bröllop, dop, barnkalas, konferens, möte m m. Stora salen har plats för ca 60 personer.

Den som är under 25 år och vill hyra huset behöver en så kallad borgensman, som också är närvarande vid tillställningen och ser till att ordningsreglerna följs. Den som hyr byahuset förbinder sig att följa ordningsregler som gäller bl a buller, städning mm. Då lokalen ligger i ett villaområde är det viktigt att ljudnivån är låg så att grannarna inte störs, bl a ska dörrar och fönster ska vara stängda, inget högt ljud utomhus, o s v.

Hyresgästen har tillträde från kl. 12.00 hyresdagen och skall lämna lokalen kl. 10.00 dagen efter (gäller ej vid helghyra).

Hyresavgiften betalas i samband med bokningen. Betalning sker via Swish för privatpersoner och via faktura för företag samt föreningar.
Depositionsavgift om 1 500 kr betalas kontant vid hämtning av nyckel till lokalen och återbetalas vid återlämning av nyckel, om ordningsregler har följts och vid godkänd städning.

För dig som ska ha barnkalas har vi rabatterat pris på söndagar.

Avbokningar senare än två veckor före hyresdatum debiteras fullt pris.

Vill du hyra Byahuset? Kontakta Lars eller Monica Persson, tel 0734-60 86 59 eller 0703-68 30 89. Vi förbehåller oss rätten att säga nej till uthyrningar.

Medlem
Ej medlem
Barnkalas medlem.  (söndagar)
Barnkalas ej medlem.(söndagar)
Hela huset
1000 kr
1000 kr
500 kr
500 kr
Hela huset, hel helg
2000 kr
2000 kr