Frågor och svar

Hålltider Frågor & Svar

Vad ska vi laga?
Innan festen får ni reda på om ni skall laga förrätt, varmrätt eller dessert. Gör något som kan göras i ordning i förväg och bara värmas/ställas fram – ni har ju bara 15 min försprång tills gästerna knackar på dörren… Det finns inga krav på några kulinariska mästerverk utan hellre enkelt och gott så att ni har tid att umgås med era gäster.

Om vi inte är ett par?
Även om vi ibland tycker att det rent administrativt vore enklare om alla deltagande par hade ett efternamn, ställer cykelfesten inga krav på er sociala status. Däremot är cykelfesten designad för jämna par. Är ni singlar får ni höra av er. Vi är bra på matchmaking 🙂

Våra gäster?
Ni kommer få 4 gäster vid er måltid.
Era gäster kommer att förbli hemliga ända fram tills det knackar på dörren…

Vad ska vi tänka på?
Håll tiderna i schemat! Räkna med en kvart för cykling och en kvart för att förbereda maten.

När slutar festen?
Middagen är egentligen bara en förberedelse för… Den Stora Festen, som börjar 21.45 vid dansbanan. Härlig feststämning och bra musik kommer att bidra till ett hejdundrande party långt in på de så kallade småtimmarna (01.00).

Den stora festen?
Är vid dansbanan kl 21.45! Medtag dryck efter egen smak.

Kostar det något?
Ja, anmälningsavgiften är 200kr/par. Plus det ni väljer att bjuda på vid ”er” måltid.

Avhopp?
Vid avhopp efter den 1 Augusti – kommer vi att debitera en avbokningsavgift på 200 kr eftersom det ställer till det för planeringen. Däremot kan man med fördel överlåta sin plats till någon annan potentiell cykelfestare.

Kontakt
fest@ludvigsborg.com