Cykelfesten

Hålltider Frågor & Svar

Årets cykelfest äger rum lördagen den 19 augusti 2023.

Festen bygger på att man anmäler sig parvis, ta med dig sambon, frun eller gubben, eller varför inte en polare. Alla anmälda par ska vara beredda på att servera och stå för kostnaden för antingen en förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Dom andra två rätterna blir man bjuden på hos någon annan.

Äventyret börjar klockan 17.30. Alla vet i förväg på vilken adress förrätten serveras, men inte vilka som kommer dit. Resten är bara en stor överraskning. Vid en given tidpunkt så öppnar man ett kuvert som talar om vart man ska bege sig för huvudrätt där man träffar nytt folk. Proceduren upprepas med ett nytt kuvert som avslöjar vart man ska på efterrätt. Efter sista rätten beger vi oss till den stora GetTogether-festen vid dansbanan (vid dåligt väder – Byahuset), där träffar man alla som varit med på festen och lyssnar till bra musik! Onödigt kul helt enkelt!

Det bästa är att ALLA kan vara med, ju fler man inte känner desto bättre blir det! Tycker du det här låter som en skoj idé tveka inte, häng med på en superkul fest där du får träffa massa gamla vänner för första gången!

Har ni bekanta som vill vara med men som inte bor på orten kan de anmäla sig på samma adress som er. Vi lägger upp schemat så ni inte har era rätter samtidigt.

Anmälningsavgiften är SEK 200 per par och betalning sker via Swish – 123 609 84 87  

Det är viktigt att ni anger era för- och efternamn samt gatuadress vid betalning.
Sista anmälningsdag är 2022-07-30.

Antalet platser är begränsat!