DinnerSafari 2012 4/8. Andra upplagan av Ludvigsborgs cykelfest.

Frågor & Svar Hålltider Anmälan

Festen bygger på att man anmäler sig parvis, ta med dig sambon, frun eller gubben, eller varför inte en polare. Vill du så kan vi para ihop dig med någon?!
Alla anmälda par ska vara beredda på att servera och stå för kostnaden för antingen en förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Dom andra två rätterna blir man bjuden på hos någon annan.

Äventyret börjar klockan 18.00. Alla vet i förväg på vilken adress förrätten serveras, men inte vilka som kommer dit. Resten är bara en stor överraskning. Vid en given tidpunkt så öppnar man ett kuvert som talar om vart man ska bege sig för huvudrätt där man träffar nytt folk. Proceduren upprepas med nya kuvertet och som avslöjar vart man ska på efterrätt. Efter sista rätten beger vi oss till den stora GetTogether-festen i byahuset, där träffar man alla som varit med på festen! – Onödigt kul helt enkelt!

Det bästa är att ALLA kan vara med, ju fler man inte känner desto bättre blir det! Tycker du det här låter som en skoj idé tveka inte, häng med på en superkul fest där du får träffa massa gamla vänner för första gången!

Sista anmälningsdag är 27/7.

Fest ansvariga är:
Annelie Andersson, 0415-516 63, annelie.andersson@carema.se
Cristian Albinsson, 0705-21 21 18, cristian.albinsson@fsgrafiska.se

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.